• Sigurna, udobna 

  i bezbjedna vožnja 

  u našim autobusima.

 • Putujte sigurno

  uz Božur

  Najsigurnija putovanja po veoma povoljnim cijenama.
 • Stalni polasci:
  Beograd, Sarajevo, Skoplje, Subotica, Dubrovnik, Hamburg

O nama

Od 1991. godine, kao prvi privatni prevoznik, vršimo prevoz putnika u domaćem i međunarodnom linijskom saobraćaju! Održavamo redovne i sezonske linije, sa stalnim osluškivanjem potreba klijenta I željom za uvođenjem novih linja. Održavamo linije za Suboticu, Beograd, Sarajevo, Skoplje, Dubrovnik, Hamburg, i sezonske linije za Smederevo, Negotin, Požarevac, Leskovac. U planu imamo otvaranje još nekoliko međunarodnih linija.

Posjedujemo zavidan vozni park u kom preovladavaju autobusi marke Mercedes, Neoplan, Drog Miler, VanHoll, Daf Shmit, King Long, Berkof, Temza itd.


Svi autobusi zadovoljavaju standarde predviđene zakonom za obavljanje linijskog prevoza na svim putevima širom Evrope. Naše osoblje je prepoznatljivo po sigurnosti, dobrom uslugom i uniformama sa našim logom koji takođe možete vidjeti na svim našim autobusima. Logo predstavlja sunce,more i galebove jer skoro sve naše linije polaze ili idu duž crnogorskog Primorja.


U toku godine prevezemo preko 100 000 putnika što je pokazatelj da uspješno odgovaramo svih zahtjevima putnika, te da imamo i redovne putnike koji opet žele da se voze sa nama, a to nam daje podsticaj u radu.

Uvijek se trudimo da unapređujemo i obnavljamo naš vozni park novim autobusima kako bi vama obezbijedili najbolji ugođaj vožnje. Uz to, osluškujemo i druge vaše potrebe za olakšanom kupovinom karat ate se uvijek trudimo da budemo inovativni na polju marketinga.


U toku dosadašnjeg poslovanja ostvarili smo saradnju sa mnogim turističkim agencijama na polju prodaje karate, organizovanja ekskurzija I posebnih prevoza putnika.


Naš prepoznatljiv kvalitet širimo i u Srbiji posredstvom sestrinske firme Lens!