Bozur Prevoz

English France Germany Italy Spain Russian China
Go to content

Main menu:

AKO IMA JEFTINIJE JAVITE NAM
STUDENTI

Božur brine o standardu Studenata i Djaka tako da na svim našim linijama im dajemo 25% popust od pune cijene karte.


CRNOGORSKO PRIMORJE

Sve naše linije polaze sa Crnogorskog primorja. Nase cijene karata su povoljnije u odnosu na druge prevoznike.


UDOBNO


Autobusi Mercedes,Neoplan,Drog Miler,VanHoll,Daf Shmit,King Long koji se nalaze u Božurevom voznom parku su dokaz da želimo da putnicima obezbijedimo što udobniji i kvalitetniji prevoz do željene destinacije. Svi Božurovi autobusi imaju ABS,klimatizovani su,imaju frižidere,udobna sjedišta,DVD i TV tako da uz dobar film i sa ljubaznim osobljem Božura put i ne osjetite.

BEZBIJEDNO

Na prvom mjestu nam je bezbijednost naših putnika i osoblja. Da sve bude kako treba brinu Božurovi profesionalni vozači sa bogatim radnim iskustvom. Servisna služba koja redovno i kvalitetno održava naša vozila. Svi autobusi u Božuru zadovoljavaju standarde određene zakonom za obavljanje linijskog prevoza putnika na svim putevima Evrope. Poštovanjem reda vožnje Božurovi putnici brzo,bezbijedno i udobno stignu do željene destinacije. Dokaz za to nam je rast broja putnika iz godine u godinu.


Očigledno da Božur ima uglavnom stalne putnike sa tendencijom rasta. Sve gore navedeno je dokaz da treba da nas posjetite. Ocijenite naš rad i kvalitet jer vaše pohvale i kritike nam puno znače u našem radu kako bismo svi zajedno bili zadovoljni. Vi ste naš najbolji marketing.

 
Back to content | Back to main menu